Zorg Supportgroep, aangenaam!

Welkom, we zijn blij dat je er bent

Wij zijn Zorg Supportgroep en we zijn blij dat je ons hebt gevonden. Onze ambitie is om te bewijzen dat de kwaliteit van thuiszorg veel beter kan. Dichterbij de cliënt, letterlijk en figuurlijk. Daarom bewegen we mee en kijken we naar wat er wél kan in plaats van wat er niet kan. En om die ambitie te realiseren, zoeken we doorlopend zorgverleners die samen met ons de zorg beter willen maken, iedere dag een stukje meer.

Onder de vleugels van Zorg Supportgroep vallen verschillende organisaties waarmee we onze ambities nastreven. AlsCare, ZoAa, RollingCare en ZorgPunt: stuk voor stuk maken ze de zorg makkelijker, beter en bovendien menselijker.

Werken bij Zorg Supportgroep | Werken in de thuiszorg
Vacature | Werken in de zorg | Zorg Supportgroep

Zorg zoals zorg bedoeld is

Elke dag met een glimlach naar je werk, dát geven we je! We houden van persoonlijke aandacht, dus luisteren we ook aandachtig naar jou. We vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en de ruimte krijgt om zorg te verlenen zoals zorg bedoeld is. Wij spelen daarin een faciliterende rol. Wij willen namelijk dat je kunt werken vanuit je hart en je gevoel kan leggen in het werk dat je doet. Daar wordt de zorg die je verleent namelijk ook beter van.

Meerdere bedrijven, eenzelfde visie

Zorg Supportgroep bestaat uit verschillende organisaties: ZorgPunt, AlsCare, RollingCare en ZoAa.

ZorgPunt helpt ondernemers uit de zorg met alle administratieve handelingen die ze tegenkomen in hun werk, als ondernemer maar bovenal als zorgverlener. Dat doen we onder andere met slimme en vriendelijk geprijsde pakketten.

De ruim veertig zorgprofessionals van AlsCare bestaan niet alleen uit verzorgenden en verpleegkundigen, maar ook uit een doktersassistente, een pedicure en sociaal maatschappelijk werkers. Ook dit hoort bij zorg op maat. Bij AlsCare kijken we verder dan de reguliere zorg en passen we onze zorg aan op uw wensen. We zorgen ook door met cliënten mee te gaan naar bijvoorbeeld de supermarkt, dansen of de bioscoop. Dit toen we met een vast team zodat u altijd dezelfde gezichten ziet. 

Met oprechte aandacht maken we zorg niet alleen beter maar ook mooier. En dat is precies waar ZoAa voor staat: zorg met aandacht. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de gecontracteerde zorg die we leveren, het leven van onze cliënten niet alleen beter maakt, maar ook makkelijker en zelfs leuker. Dat doen we onder andere door aandachtig te luisteren naar de wensen en behoeften van onze cliënten. Samen ontdekken we wat ze nodig hebben, niet alleen als zorgvrager maar ook als mens en daar stemmen we onze zorg op af. Dat noemen we ‘positieve gezondheid’, wat ons betreft de basis van een zo gezond mogelijk leven.

Podcastserie ‘Missie: Zorg’

Wij zijn Zorg Supportgroep en we zijn blij dat je ons hebt gevonden. Onze ambitie is om te bewijzen dat de kwaliteit van thuiszorg veel beter kan. Dichterbij de cliënt, letterlijk en figuurlijk. In deze podcast vertellen wij onze verhalen: verhalen uit de zorg, over de zorg én verhalen waar wij ons zorgen over maken.

Naar wat voor een functie zoek je?

Wil je direct weten welke openstaande vacatures we op dit moment hebben? Klik dan op de link hieronder en ontdek het!

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatureupdates door je in te schrijven voor deze e-maillijst. Je krijgt er geen spijt van, dat beloven we je.

Waarmee kunnen we je helpen?

Helpen doen we graag. Dus als je een vraag hebt, stel ‘m dan via het contactformulier. Bijvoorbeeld over een carriere bij Zorg Supportgroep.

O, en vergeet ons niet te volgen op social media! Daar delen we regelmatig nieuwe updates en natuurlijk de leukste vacatures in de zorg!

Contact met Zorg Supportgroep