Verpleegkundige als Indicatiesteller

ZoAa B.V. | Uren in overleg (16 tot 32 uur per week)

Deze vacature in één oogopslag

Hieronder zie je in één oogopslag de belangrijkste informatie over deze vacature. Handig!

 • Verpleegkundige als Indicatiesteller
 • Uren in overleg (minimaal 16 uur p/w)
 • Je komt in dienst bij  ZoAa B.V.
 • kantoor Elst
 • 4 tot 5 dagen per week, werkdagen in overleg

Contactpersoon

Dit ga je doen als Verpleegkundige als Indicatiesteller

Een indicerend verpleegkundige die het eerste aanspreekpunt is voor wat betreft het indiceren van de zorg van de cliënten van service afnemers. Je indiceert de cliënten van service afnemer, je monitort de betreffende zorg met als doel het bewaken van de kwaliteit van zorg. Je kent de service afnemers en hun cliënten en kent hun verhalen en omstandigheden. In elk probleem ligt voor jou een uitdaging.

 ZorgPunt is een organisatie die zich richt op kwaliteitsdienstverlening en aanvullende ondersteunende diensten aan kleine zorgaanbieders in de thuiszorg. Het is een toegankelijke organisatie die bestaat uit, en wordt gekleurd door, andere zorgprofessionals. Wij zijn geboren uit de groeiende vraag naar het leveren van betere kwaliteit in de zorg die vereist wordt vanuit zowel de overheid als de zorgverzekeraars. Dit proces wordt steeds complexer voor de kleinere zorgaanbieder waardoor er steeds minder tijd overblijft voor het daadwerkelijk leveren van de zorg. 

 Het doel van ZorgPunt is om deze zorgaanbieder (die wij onze service afnemers noemen) te helpen met de administratieve handelingen die zij als ondernemer in de zorg én als zorgverlener dienen te verrichten om de kwaliteit van de zorgverlening te optimaliseren. Op deze manier kunnen deze zorgondernemers écht doen wat zij het liefst doen: zorg verlenen.

 ZorgPunt wordt in haar bedrijfsvoering ondersteunt door de overkoepelende faciliterende organisatie Zorg Supportgroep. 

Vacature | Werken in de zorg | Zorg Supportgroep

Wat anderen zeggen

Wat mijn werk zo bijzonder maakt, is dat er ruimte is om naar de persoon achter de zorgvraag te kijken. Hiervoor zet ik in alles net een stapje extra en kunnen regelmatig de wensen en behoeften van de cliënten waargemaakt worden. Heel waardevol!

– Marenka, Helpende bij Zorg Supportgroep

Hoe ziet jouw functie er in grote lijnen uit?

Als indicatiesteller stel je aan de hand van de zorgvraag een zorgplan op. Je gaat hiervoor op huisbezoek bij de cliënt van service afnemer, je indiceert de zorg die nodig is. Daarnaast monitor je de voortgang van het zorgplan. Je bent betrokken bij het bewaken, opstellen en evalueren van de zorg en je ondersteunt een (extern) deskundig zorgteam van verzorgenden en verpleegkundigen. 

Wat verwachten wij van jou?

 Je bent een ervaren verpleegkundige, die het vak als geen ander kent en ten dienste staat van zowel ZorgPunt als de cliënten voor wie geïndiceerd wordt. Als mens ben je liefdevol en gepassioneerd en van nature kun je je goed inleven in de situatie van een zorgvrager.

 Verder vragen we het volgende van je:

 • Minimaal een HBO-V diploma;
 • Je hebt een dienstverlenend karakter en servicegericht werken is bij jou vanzelfsprekend;
 • Je bent proactief: jij wacht niet tot het werk naar jou toe komt maar zoekt het zelf op;
 • Je hebt een ondernemende mindset en weet dit toe te passen om mee te helpen de zorg naar een hoger niveau te tillen;
 • Je bent communicatief vaardig. Je deinst er niet voor terug om in discussie te gaan met een verzekeraar;
 • Je kunt goed plannen, organiseren en onder tijdsdruk werken;
 • Je hebt bij voorkeur een auto, anders staat er een auto voor je klaar;
 • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Arnhem/Nijmegen.
Werken bij Zorg Supportgroep | Werken in de thuiszorg

De voordelen van deze functie

Elke dag met een glimlach naar je werk; dát bieden wij jou! Wij houden van persoonlijke aandacht, dus hebben we ook aandacht voor jou. We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn. Dat je kunt werken vanuit je hart, en je gevoel kunt leggen in het werk wat je doet.

 Verder bieden wij jou: 

 • Een jaarcontract voor 16-32 uur (uren in overleg), na dit jaar hebben wij de intentie om bij goed functioneren dit om te zetten naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van € 4.786,82 bruto per maand bij 36 uur per week, inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring en opleiding.
 • Daarnaast een opbouw van 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering van het brutoloon.
 • Aansluiting bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Doorgroeimogelijkheden en/of mogelijkheden om je te specialiseren.
 • Opleidingen, cursussen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via onze vaste opleiders zoals ZorgWijs.
 • Gebruik van laptop of tablet.
 • Een groot netwerk van gespecialiseerde collega’s waar je een beroep op kan doen qua kennis, ervaring en als medezorgverlener.
 • Ruimte om, samen met je collega’s je afspraken te bepalen zodat je werktijden en dagen het beste aansluit op je eigen wensen.
Stap 1: Sollicitatie

Het sollicitatieproces begint natuurlijk met jouw enthousiaste sollicitatie. Via het formulier hieronder stuur je die eenvoudig naar ons door.

Stap 2: Bevestiging

Hebben we jouw sollicitatie ontvangen? Dan krijg je zo snel mogelijk van ons een ontvangstbevestiging. Dat kan per e-mail zijn maar het kan zomaar gebeuren dat we je direct bellen!

Stap 3: Gesprek

Een goed gesprek, dat vinden we erg belangrijk. Gewoon, van mens tot mens. Tijdens dit gesprek willen we je beter leren kennen en praten we over wie je bent, wat je wil leren en waar we elkaar mee kunnen helpen. En we praten natuurlijk uitvoerig over de functie.

Stap 4: Aanbod

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Dan doen we je een goed, eerlijk aanbod. Ga je daarmee akkoord? Gefeliciteerd, dan gaan we samen verder!

Solliciteren op deze vacature als Verpleegkundige als indicatiesteller?

Wil je meer weten over de vacature? Stel je vraag of vragen dan aan Ellen van Meerten, bestuurder. Mail of bel via e.vanmeerten@zorgsupportgroep.nl of via 085-0716750.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren op de functie van Verpleegkundige als Indicatiesteller? Stuur dan jouw sollicitatie naar recruitment@zorgsupportgroep.nl. Dat kan via het formulier hieronder of in een aparte e-mail naar dit adres. 

De procedure sluit zodra wij een geschikt kandidaat hebben gevonden. Dus reageer snel!

Een referentiecheck is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen wij een VOG aan, raadplegen wij het BIG-register (indien van toepassing) en doen wij navraag bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

Past deze vacature toch niet bij je, dan kan je ons alsnog op weg helpen door deze vacature te delen, bijvoorbeeld met iemand die wellicht wel bij deze vacature past. Sterker nog, daar zijn we je bijzonder dankbaar voor! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature Verpleegkundige als Indicatiesteller