Lid Raad van Toezicht

AlsCare B.V. & ZoAa B.V.

Deze vacature in één oogopslag

Hieronder zie je in één oogopslag de belangrijkste informatie over deze vacature. Handig!

 • lid Raad van Toezicht
 • 4 bijeenkomsten per jaar
 • Raad van Toezicht voor de B.V.’s AlsCare en ZoAa
 • Elst
Logo ZorgPunt | Werken bij Zorg Supportgroep

Contactpersoon

 • Ad van Heijst – 06-51831929 (Raad van Toezicht)
 • Wandana Nejal – 06-14142538 (Raad van Toezicht
 • Ellen van Meerten – 06-28459172 (bestuurder)

Zorg Supportgroep

Wij zijn Zorg Supportgroep. Zorg Supportgroep is een snel groeiend zorggroep voor wijkverpleging, met een héle belangrijke missie: de zorg menselijker, toegankelijker en daardoor beter maken. Dat doen we best succesvol, durven we wel te zeggen. Om die groei door te zetten en te stabiliseren en om ook te voldoen aan de eis van de NZA zijn we op zoek naar één extra lid van de Raad van Toezicht voor zowel AlsCare b.v. als voor ZoAa b.v..

Bij ons zetten 60 medewerkers zich met hart en ziel in op het gebied van zorg en welzijn. Iedere dag opnieuw. Naast het gevarieerde aanbod aan zorgondersteuning in de wijkverpleging, bieden zij thuiszorg en staan ze klaar voor hulp bij verpleging, specialistische, intensieve en palliatieve zorg. Hier staat persoonlijk contact en aandacht voor de cliënt écht centraal. Ons uitgangspunt is namelijk de mens achter de cliënt. Sterker nog, we baseren ons zorgaanbod op die behoeften en laten ons niet leiden door conservatieve, niet-menselijke regels en procedures. Die benadering zorgt ervoor dat we op een menselijk niveau contact maken waardoor de kwaliteit van onze zorg doorlopend verbetert. De zorgverlening aan onze cliënten is ondergebracht onder de organisaties AlsCare, ZoAa, RollingCare en ZorgPunt.

 Geen sector zo onderhevig aan verandering als de zorg en covid-19 doet hier een schep bovenop. Het is belangrijker dan ooit dat zorginstellingen zich klaarmaken voor de toekomst en zorgen dat zij de zorgvraag nu en over 5 jaar op goede wijze aankunnen. Dat geldt natuurlijk ook voor ons. Daarom hebben we de afgelopen twee jaar flink geïnvesteerd in de fundering en de kwaliteit van onze zorg, bedrijfsvoering, werkprocessen en de bijbehorende veranderopgave. Dat deden we samen met een groep van betrokken (en relatief nieuwe) key-functionarissen.

De Raad van Toezicht

 Als lid van de Raad van Toezicht zie je samen met de twee andere leden, toe op het reilen en zeilen van de organisaties AlsCare b.v. en ZoAa b.v. en ben je bereid om zo nodig te sparren met de bestuurder. Als regel, wanneer er geen calamiteiten zijn, hebben we na het afsluiten van het kwartaal een bijeenkomst met de bestuurder waarin we de gang van zaken bespreken.

 Je bent als lid van de Raad van Toezicht onderdeel van een snel groeiende, ambitieuze zorggroep die ervoor wil zorgen dat mensen die zorg nodig hebben deze daadwerkelijk ook krijgen. Een organisatie die uitgaat van wat iemand nodig heeft aan zorg en zich inzet om dat te realiseren. Dat doen we niet alleen in de praktijk maar we mengen ons wanneer mogelijk ook in het publieke debat om te laten zien dat het vaak anders en beter kan. 

Vacature | Werken in de zorg | Zorg Supportgroep

Wat anderen zeggen

Wat mijn werk zo bijzonder maakt, is dat er ruimte is om naar de persoon achter de zorgvraag te kijken. Hiervoor zet ik in alles net een stapje extra en kunnen regelmatig de wensen en behoeften van de cliënten waargemaakt worden. Heel waardevol!

– Marenka, Helpende bij Zorg Supportgroep

Jouw profiel

 Je hebt natuurlijk kennis en affiniteit met de zorg. Daarnaast is het een duidelijke pré als je ook kennis en ervaring hebt met zorginkoop door zorgverzekeraars.

Je bent maatschappelijk actief en bereid om je te blijven verdiepen in de ontwikkelingen op het gebied van de gezondheidszorg in het algemeen en de zorgfunctie van de vennootschap in het bijzonder.

Daarnaast beschik je over:

 • aantoonbare affiniteit met de doelstelling en zorgfunctie van de vennootschap en de daaraan verbonden organisatie;
 • aantoonbare algemene bestuurlijke kwaliteiten en ervaring;
 • een juiste evenwicht in betrokkenheid en bestuurlijke afstand;
 • het vermogen om het bestuur met advies en als klankbord terzijde te staan;
 • het vermogen om het beleid van de vennootschap alsmede het functioneren van het bestuur te toetsen;
 • het vermogen om advies en toezicht in teamverband uit te kunnen oefenen;
 • integriteit, verantwoordelijkheidsgevoel en een onafhankelijke opstelling;
 • inzicht in de eisen die kwaliteit, doelmatigheid en continuïteit aan een organisatie als de vennootschap stellen;
 • het vermogen om zich op hoofdlijnen een oordeel te vormen over door het bestuur voorgelegde aangelegenheden en voldoende beschikbaarheid.

  Tijdsbesteding

  De Raad van Toezicht vergadert vier keer per jaar. Daarnaast zijn er gedurende het jaar een aantal losse overlegmomenten, wanneer de situatie daarom vraagt.

  Stap 1: Sollicitatie

  Het sollicitatieproces begint natuurlijk met jouw enthousiaste sollicitatie. Via het formulier hieronder stuur je die eenvoudig naar ons door.

  Stap 2: Bevestiging

  Hebben we jouw sollicitatie ontvangen? Dan krijg je zo snel mogelijk van ons een ontvangstbevestiging. Dat kan per e-mail zijn maar het kan zomaar gebeuren dat we je direct bellen!

  Stap 3: Gesprek

  Een goed gesprek, dat vinden we erg belangrijk. Gewoon, van mens tot mens. Tijdens dit gesprek willen we je beter leren kennen en praten we over wie je bent, wat je wil leren en waar we elkaar mee kunnen helpen. En we praten natuurlijk uitvoerig over de functie.

  Stap 4: Aanbod

  Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Dan doen we je een goed, eerlijk aanbod. Ga je daarmee akkoord? Gefeliciteerd, dan gaan we samen verder!

  Interesse?

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ad van Heijst via 06-51831929, Wandana Nejal via 06-14142538 (beide Raad van Toezicht) of Ellen van Meerten via 06-28459172 (bestuurder)

  Herken jij jezelf in bovenstaande profiel en heeft het jouw interesse gewekt, dan ontvangen wij graag je schriftelijke reactie voor vrijdag 28 april 2023 via recruitment@zorgsupportgroep.nl. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op woensdag 10 mei 2023.

   Een referentiecheck is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij aanstelling vragen wij een VOG aan, raadplegen wij het BIG-register (indien van toepassing) en doen wij navraag bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (indien van toepassing).

   Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Niet doen dus.

  Vacature Lid Raad van Toezicht