Vacature leerling Verzorgende IG en/of Verpleegkundige

Minimaal 16 uur per week

Deze vacature in één oogopslag

Hieronder zie je in één oogopslag de belangrijkste informatie over deze vacature. Handig!

 • leerling Verzorgende IG en/of Verpleegkundige
 • Minimaal 16 uur per week
 • Je komt in dienst bij  onze organisatie ZoAa
 • Verschillende locaties binnen onze organisatie
 • Onregelmatige diensten (ochtend-, avond- en dagdiensten en weekenden)
Logo ZoAa | Werken bij Zorg Supportgroep

Contactpersoon

Leerling als Verzorgende IG of Verpleegkundige

Ben jij starter op de arbeidsmarkt, gediplomeerd helpende, ervaren mantelzorger of al jaren werkzaam in een andere functie? ben jij toe aan een nieuw pad in jouw loopbaan? een pad waarin je iets voor een ander kan betekenen en waarin jouw inzet het leven van een ander mooier en fijner maakt? Als Verzorgende IG of Verpleegkundige ben jij 1 van de belangrijke schakels in onze organisatie en onmisbaar in het leven van onze cliënten. 

Wij hebben plekken voor meerdere plekken voor een leerling Verzorgende IG en/of Verpleegkundige, die samen met ons de zorg minder complex wil maken en weer zorgen zoals zorg bedoelt is: met oprechte aandacht voor de mens en gericht op positieve gezondheid. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de kwaliteit van de (thuis)zorg veel beter kan worden georganiseerd. En als leerling bieden wij jou de kans om hier aan mee te werken!

Leerling

Jij hebt al gekozen voor een opleiding en zoekt nog een leerling plaats. Jouw opleiding start in september 2023 maar als jij eerder beschikbaar bent, is dat geen probleem!

Jij volgt wekelijks je lessen, daarnaast heb jij de kans om de opgedane kennis meteen in de praktijk toe te passen. De opleidingskosten worden vergoed volgens ons opleidingsplan. Wij hebben een praktijkbegeleider binnen onze organisatie die jou begeleidt en ondersteunt. Tevens werk je samen met deskundige zorgverleners op locatie. Tijdens je opleiding wordt je ingezet op verschillende locaties om je zo breed mogelijk op te leiden, nieuwe dingen te proberen en het beste uit jezelf te halen. Je maakt onderdeel uit van meerdere teams onder andere onze wijkroutes Elst en Tiel maar ook verschillende 1 op 1 zorgvragen bij cliënten. Wij verlenen zorg in het gebied Arnhem-Nijmegen, Rosmalen, Lienden en Kesteren.

 

Vacature | Werken in de zorg | Zorg Supportgroep

Wat anderen zeggen

Wat mijn werk zo bijzonder maakt, is dat er ruimte is om naar de persoon achter de zorgvraag te kijken. Hiervoor zet ik in alles net een stapje extra en kunnen regelmatig de wensen en behoeften van de cliënten waargemaakt worden. Heel waardevol!

– Marenka, Helpende bij Zorg Supportgroep

Dit vragen we van je als leerling

We zoeken een ‘gewoon’ een liefdevol en gepassioneerd mens is die zich van nature goed kan inleven in de situatie van de zorgvrager. Je deelt je talent maar neemt ook een flinke dosis gezelligheid mee, je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dit nodig is.

Je bent assertief en zelfstandig, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Omdat wij 1 op 1 zorg leveren zijn deze vaardigheden belangrijk, tijdens je opleiding blijf je je ontwikkelen in deze vaardigheden.

Communicatieve vaardigheden en sensitief zijn voor een situatie zijn ook belangrijk, je weet de behoeften van cliënten op waarde te schatten. Een aantal cliënten kunnen door hun ziekte niet goed communiceren, daarom is het belangrijk om aan te kunnen voelen wat iemand bedoelt.

Flexibil en stressbestendig zijn, je werkt in onregelmatige diensten (ochtend-, avond- en dagdiensten en weekenden.

  Werken bij Zorg Supportgroep | Werken in de thuiszorg

  De voordelen van het werken binnen onze organisatie

  Elke dag met een glimlach naar je werk, dát geven we je! We houden van persoonlijke aandacht, dus luisteren we ook aandachtig naar jou. We vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en de ruimte krijgt om zorg te verlenen zoals zorg bedoeld is. Wij spelen daarin een faciliterende rol. Wij willen namelijk dat je kunt werken vanuit je hart en je gevoel kan leggen in het werk dat je doet. Daar wordt de zorg die je verleent namelijk ook beter van.

  Verder geven we je:

  • een leerling plaats, de opleiding wordt vergoed volgens ons opleidingsbeleid.
  • De CAO VVT is van toepassing.
  • Naar rato van je arbeidsduur wordt lestijd uitbetaald.
  • Na het behalen van je diploma aansluitend een aanstelling binnen de organisatie.
  • Verzorgende IG is ingeschaald in FWG-functiegroep 40, zij-instromer (vanaf 21 jaar) €2.335,95 per maand bij 36 uur per week.
  • Verpleegkundige in ingeschaald in FWG-functiegroep 45, zij-instromer (vanaf 21 jaar) €2.495,33 bruto per maand bij 36 uur per week.
  • Opbouw van 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering van het brutoloon.
  • Praktijkbegeleider die je ondersteunt en begeleidt.
  • Werkervaring die je al opdoet tijdens jouw studie.
  • Een groot netwerk van gespecialiseerde collega’s waar je een beroep op kan doen qua kennis, ervaring en als medezorgverlener
  • Vaste en flexibele diensten in overleg en volgens de roosterregels.
  • Vergoeding van de kosten/bijscholing indien dit nodig is voor een zorgvraag zoals bijvoorbeeld CTB-certificaten invasieve beademing en hoestmachine.
  Stap 1: Sollicitatie

  Het sollicitatieproces begint natuurlijk met jouw enthousiaste sollicitatie. Via het formulier hieronder stuur je die eenvoudig naar ons door.

  Stap 2: Bevestiging

  Hebben we jouw sollicitatie ontvangen? Dan krijg je zo snel mogelijk van ons een ontvangstbevestiging. Dat kan per e-mail zijn maar het kan zomaar gebeuren dat we je direct bellen!

  Stap 3: Gesprek

  Een goed gesprek, dat vinden we erg belangrijk. Gewoon, van mens tot mens. Tijdens dit gesprek willen we je beter leren kennen en praten we over wie je bent, wat je wil leren en waar we elkaar mee kunnen helpen. En we praten natuurlijk uitvoerig over de functie.

  Stap 4: Aanbod

  Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Dan doen we je een goed, eerlijk aanbod. Ga je daarmee akkoord? Gefeliciteerd, dan gaan we samen verder!

  Solliciteren op deze leerling plaats

  Wil je meer weten over de vacature? Stel je vraag of vragen dan aan Pascalle Udink. Mail of bel haar via hrm@zorgsupportgroep.nl of via 085-0716750.

  Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren op een leerling plaats? Stuur dan jouw sollicitatie naar recruitment@zorgsupportgroep.nl. Dat kan via het formulier hieronder of in een aparte e-mail naar dit adres. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

  Een referentiecheck is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen wij een VOG aan, raadplegen wij het BIG-register (indien van toepassing) en doen wij navraag bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

  Past deze vacature toch niet bij je, dan kan je ons alsnog op weg helpen door deze vacature te delen, bijvoorbeeld met iemand die wellicht wel bij deze vacature past. Sterker nog, daar zijn we je bijzonder dankbaar voor! 

  Vacature leerling Verzorgende IG/Verpleegkundige