Huishoudelijk Medewerker

Tiel - Beneden-Leeuwen - Elst | 10 uur per week

Deze vacature in één oogopslag

Hieronder zie je in één oogopslag de belangrijkste informatie over deze vacature. Handig!

 • Huishoudelijk medewerker
 • 10 uur per week
 • Je komt in dienst bij  onze organisatie ZoAa
 • Tiel, Beneden-Leeuwen en Elst
Logo ZoAa | Werken bij Zorg Supportgroep

Contactpersoon

Dit ga je doen als Huishoudelijk Medewerker

Als huishoudelijk medewerker ontlast je cliënten en zorg je ervoor dat zij in staat zijn om zelfstandig thuis te wonen. Dit doe je door gedeeltelijke of gehele overname van huishoudelijke taken die een cliënt niet meer zelfstandig kan uitvoeren. Jij zorg er voor dat onze cliënten wonen en leven in een schone en opgeruimde woning. Het is niet alleen maar schoonmaakwerk. Jij maakt ook een praatje met de cliënten, drinkt met de cliënt kopje koffie, je gaat samen wandelen of je speelt een spelletje. Samen met ons zorgteam, zet jij je in zodat onze cliënten langer thuis kunnen wonen en zich prettig voelen. Fijn in hun eigen en vertrouwde omgeving.

Vacature | Werken in de zorg | Zorg Supportgroep

Wat anderen zeggen

Wat mijn werk zo bijzonder maakt, is dat er ruimte is om naar de persoon achter de zorgvraag te kijken. Hiervoor zet ik in alles net een stapje extra en kunnen regelmatig de wensen en behoeften van de cliënten waargemaakt worden. Heel waardevol!

– Marenka, Helpende bij Zorg Supportgroep

Hoe ziet jouw functie er in grote lijnen uit?

Jij gaat werken in Tiel. Als huishoudelijk medewerker biedt je ondersteuning aan mensen met een zorgindicatie. De werkzaamheden bestaan uit stofzuigen, dweilen, schoonmaken van badkamer en keuken. Ook biedt je ondersteuning bij het wassen, strijken, bedden opmaken en ramen zemen. Het is een zelfstandige functie die vanuit onder andere het zorgdossier en in overleg met cliënt de werkzaamheden bepaalt. Tussen de werkzaamheden door heb je aandacht voor de cliënt en leefomgeving, dit koppel je terug aan de juiste persoon.

 Jij hebt een hart voor de doelgroep. Jij begrijpt dat ieder mens een eigen aanpak nodig heeft.  Behalve zelfstandig en ondernemend ben je sociaal, enthousiast en gemotiveerd. Je houdt van je vak en bent er goed in, je steekt graag de handen uit de mouwen en hebt ervaring met het uitvoeren van huishoudelijke taken in de thuiszorg.

Verder:

 • Ben je behulpzaam en flexibel;
 • Schakel je makkelijk tussen verschillende klantsituaties;
 • Heb je oog voor detail en je vindt het belangrijk om cliënten een schoon en opgeruimd huis te bieden;
 • Ben je een toegankelijk persoon die makkelijk te benaderen is door de cliënt;
 • Auto en rijbewijs noodzakelijk.
Werken bij Zorg Supportgroep | Werken in de thuiszorg

De voordelen van deze functie

Elke dag met een glimlach naar je werk, dát geven we je! We houden van persoonlijke aandacht, dus luisteren we ook aandachtig naar jou. We vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en de ruimte krijgt om zorg te verlenen zoals zorg bedoeld is. Wij spelen daarin een faciliterende rol. Wij willen namelijk dat je kunt werken vanuit je hart en je gevoel kan leggen in het werk dat je doet. Daar wordt de zorg die je verleent namelijk ook beter van.

 Verder geven we je:

 • Een jaarcontract, na dit jaar hebben wij de intentie om bij goed functioneren dit om te zetten naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Het aantal contracturen is op termijn eventueel uit te breiden.
 • Een groot netwerk van gespecialiseerde collega’s waar je een beroep kan doen qua kennis, ervaring en als medezorgverlener.
 • Huishoudelijk medewerker is ingeschaald in FWG salarisschaal 15 van de CAO VVT, minimaal €12,50 en maximaal €15,44bruto per uur, inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.
 • Opbouw van 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering van het brutoloon.
 • Vaste en flexibele diensten in overleg en volgens onze roosterregels.
 • Aansluiting bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Opleidingen, cursussen, congressen, master classes en andere mogelijkheden op jezelf te blijven ontwikkelen via onze vaste opleiders zoals ZorgWijs.
  Stap 1: Sollicitatie

  Het sollicitatieproces begint natuurlijk met jouw enthousiaste sollicitatie. Via het formulier hieronder stuur je die eenvoudig naar ons door.

  Stap 2: Bevestiging

  Hebben we jouw sollicitatie ontvangen? Dan krijg je zo snel mogelijk van ons een ontvangstbevestiging. Dat kan per e-mail zijn maar het kan zomaar gebeuren dat we je direct bellen!

  Stap 3: Gesprek

  Een goed gesprek, dat vinden we erg belangrijk. Gewoon, van mens tot mens. Tijdens dit gesprek willen we je beter leren kennen en praten we over wie je bent, wat je wil leren en waar we elkaar mee kunnen helpen. En we praten natuurlijk uitvoerig over de functie.

  Stap 4: Aanbod

  Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Dan doen we je een goed, eerlijk aanbod. Ga je daarmee akkoord? Gefeliciteerd, dan gaan we samen verder!

  Solliciteren op deze vacature voor Huishoudelijk Medewerker?

  Wil je meer weten over de vacature? Stel je vraag of vragen dan aan Pascalle Udink, HR Officer. Mail of bel haar via recruitment@zorgsupportgroep.nl of via 085-0716750.

  Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren op de functie van Huishoudelijk medewerker? Stuur dan jouw sollicitatie naar recruitment@zorgsupportgroep.nl. Dat kan via het formulier hieronder of in een aparte e-mail naar dit adres. Vergeet niet aan te geven voor welk team je solliciteert en wat het gewenste aantal uren is dat jij graag wilt werken.

  Een referentiecheck is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen wij een VOG aan, raadplegen wij het BIG-register (indien van toepassing) en doen wij navraag bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

  Past deze vacature toch niet bij je, dan kan je ons alsnog op weg helpen door deze vacature te delen, bijvoorbeeld met iemand die wellicht wel bij deze vacature past. Sterker nog, daar zijn we je bijzonder dankbaar voor! 

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Vacature Huishoudelijk medewerker voor Tiel