Allround Verpleegkundige

Wijkroute Elst e.o. | 16 -24 uur

Deze vacature in één oogopslag

Hieronder zie je in één oogopslag de belangrijkste informatie over deze vacature. Handig!

 • Allround Verpleegkundige
 • 16 -24 uur per week
 • Wijkroute, afwisselend ochtend- en avonddiensten
 • Je komt in dienst bij  onze organisatie ZoAa
 • Wijkroute Elst e.o.
 • Ochtenddienst van 07.30 tot 13.00 uur
 • Avonddienst van 18:00 tot 22:00 of 23:00.
Logo ZoAa | Werken bij Zorg Supportgroep

Contactpersoon

Dit ga je doen als Allround Verpleegkundige

Voor onze wijkroute Elst en omgeving zoeken wij een Allround Verpleegkundige die afwisselend in de ochtend en avonden wil werken. Vanwege de zorgvraag van 1 van onze cliënten zal het voornamelijk om avonddiensten gaan. De ochtenddiensten zijn van 07.30 tot ongeveer 13.00 uur en de avonddiensten zijn van 18.00 tot 22.00 of 23.00 uur. Een Allround Verpleegkundige is een verpleegkundige die van alle markten thuis is, of iemand die deze uitdaging zoekt 😉

Binnen onze wijkroutes verrichten wij veel verpleegtechnische vaardigheden maar ook persoonlijke verzorging. Tijdens je dienst zorg je voor een beperkt aantal cliënten waardoor je de tijd kan nemen voor iedere cliënt om écht contact maken, van mens tot mens!

Je zorgt voornamelijk voor relatief jonge cliënten die thuis een behandeling ondergaan en dit niet zelf kunnen.

Jouw dienst

De zorg bestaat uit gehele of gedeeltelijke overname van ADL. Daarnaast start je je avonddienst met het klaarmaken van TPV. Tussendoor leg je de neurostimulator van de cliënt aan de oplader. Vervolgens stel je de infuuspomp in en koppel je de TPV aan de Hickman katheter van de cliënt. Je maakt een praatje totdat je ziet dat de neurostimulator vol geladen is en sluit deze weer aan.

Vervolgens ga je naar de volgende cliënt om de sondevoeding te verwisselen en weer opnieuw aan te sluiten. Daarna verzorg je bij de volgende cliënt een complexe wond waarbij je de wond ook moet spoelen met een katheter of verzorg je een PICC-lijn.

Als laatste ga je naar een lieve vrouw met ALS die je helpt met douchen voor de nacht, airstacken en doe je nog even wat medicatie met water door de PEG sonde.

Je sluit je dienst af met rapportage en registratie van je gewerkte uren.

Vacature | Werken in de zorg | Zorg Supportgroep

Wat anderen zeggen

Ik heb in het verleden in verschillende zorgfuncties gewerkt, in de ouderenzorg en in de psychiatrie bijvoorbeeld, maar deze functie biedt me de uitdaging die ik nodig heb

– Karin, Verpleegkundige/Zorgcoördinator bij Zorg Supportgroep

Dit vragen we van je als Allround Verpleegkundige

We zoeken een verpleegkundige die, naast een vakinhoudelijke kanjer, ook  ‘gewoon’ een liefdevol en gepassioneerd mens is, en zich van nature goed kan inleven in de situatie van de zorgvrager. 

We vinden het belangrijk dat je de wensen en behoeften van de zorgvrager op waarde weet te schatten en benadert vanuit menselijkheid, niet alleen vanuit protocollen.

We zoeken primair een Allround Verpleegkundige die bij ons wil komen werken maar een zzp’er die een vaste opdracht zoekt is ook welkom! Ben je geïnteresseerd maar niet bekwaam? Geen probleem, wij leren het je!

Andere kenmerken die bij deze vacature horen:

 • Je bent in bezit is van een afgeronde verpleegkundige opleiding.
 • Je kan goed en open communiceren én luisteren.
 • Je hebt een groot inlevingsvermogen.
 • Je bent hulpvaardig en klantvriendelijk.
 • Je bent zelfredzaam maar je kan ook heel goed in een team werken.
 • Je kan een professionele afstand bewaren zonder dat het je hartelijkheid en menselijkheid in gevaar brengt.
 • Je bent stressbestendig.
Werken bij Zorg Supportgroep | Werken in de thuiszorg

De voordelen van deze functie

Elke dag met een glimlach naar je werk, dát geven we je! We houden van persoonlijke aandacht, dus luisteren we ook aandachtig naar jou. We vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en de ruimte krijgt om zorg te verlenen zoals zorg bedoeld is. Wij spelen daarin een faciliterende rol. Wij willen namelijk dat je kunt werken vanuit je hart en je gevoel kan leggen in het werk dat je doet. Daar wordt de zorg die je verleent namelijk ook beter van.

Verder geven we je:

 • Een jaarcontract voor minimaal 16 uur tot 24 uur per week, na dit jaar hebben wij de intentie om bij goed functioneren dit om te zetten naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Een groot netwerk van gespecialiseerde collega’s waar je een beroep op kan doen qua kennis, ervaring en als medezorgverlener.
 • Een brutosalaris FWG 45, conform de CAO VVT van minimaal €2.949,59 en maximaal €3.575,63 bruto per maand bij 36 uur per week, inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.
 • Opbouw van 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering van het brutoloon.
 • Vaste en flexibele diensten in overleg en volgens onze roosterregels.
 • Aansluiting bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Opleidingen, cursussen, congressen, master classes en andere mogelijkheden op jezelf te blijven ontwikkelen via onze vaste opleiders zoals ZorgWijs.
Stap 1: Sollicitatie

Het sollicitatieproces begint natuurlijk met jouw enthousiaste sollicitatie. Via het formulier hieronder stuur je die eenvoudig naar ons door.

Stap 2: Bevestiging

Hebben we jouw sollicitatie ontvangen? Dan krijg je zo snel mogelijk van ons een ontvangstbevestiging. Dat kan per e-mail zijn maar het kan zomaar gebeuren dat we je direct bellen!

Stap 3: Gesprek

Een goed gesprek, dat vinden we erg belangrijk. Gewoon, van mens tot mens. Tijdens dit gesprek willen we je beter leren kennen en praten we over wie je bent, wat je wil leren en waar we elkaar mee kunnen helpen. En we praten natuurlijk uitvoerig over de functie.

Stap 4: Aanbod

Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Dan doen we je een goed, eerlijk aanbod. Ga je daarmee akkoord? Gefeliciteerd, dan gaan we samen verder!

Solliciteren op deze vacature voor Allround Verpleegkundige?

Wil je meer weten over de vacature? Stel je vraag of vragen dan aan Pascalle Udink. Mail of bel haar via hrm@zorgsupportgroep.nl of via 085-0716750.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren op de functie van Verpleegkundige? Stuur dan jouw sollicitatie naar recruitment@zorgsupportgroep.nl. Dat kan via het formulier hieronder of in een aparte e-mail naar dit adres.

Een referentiecheck is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen wij een VOG aan, raadplegen wij het BIG-register (indien van toepassing) en doen wij navraag bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

Past deze vacature toch niet bij je, dan kan je ons alsnog op weg helpen door deze vacature te delen, bijvoorbeeld met iemand die wellicht wel bij deze vacature past. Sterker nog, daar zijn we je bijzonder dankbaar voor! 

Vacature Allround Verpleegkundige - Wijkroute Elst e.o.